Україна повернула тіла ще 64 полеглих Оборонців

Україна повернула тіла ще 64 полеглих Оборонців

Сьогодні, 6 жовтня, за результатами проведення репатріаційних заходів, українській стороні вдалося повернути на підконтрольну Уряду України територію тіла 64 загиблих оборонців України. 

Про це інформує Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Реалізація заходу здійснювалася Координаційним штабом та стала можливою завдяки взаємодії з Об’єднаним центром при СБ України, МВС України (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), ЗС України (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України у Сумській області, ДПС України, іншими представництвами структур сектору безпеки та оборони України за сприяння та безпосередньої участі представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

«Україна не припиняє та продовжує активно вживати усіх можливих законних заходів в межах норм Міжнародного Гуманітарного Права щодо встановлення місцезнаходження оборонців України, які зникли безвісти або потрапили до полону у зв’язку із збройною агресією проти України, з метою їх подальшого повернення на підконтрольну Уряду України територію», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У нього було багато планів на життя, багато задумів»: спогади про Героя з Волині Богдана Муца
Наступна новина У Луцьку на Львівській не розминулися два авто. ФОТО
Останні новини
Схожі новини