«У нього було багато планів на життя, багато задумів»: спогади про Героя з Волині Богдана Муца

«У нього було багато планів на життя, багато задумів»: спогади про Героя з Волині Богдана Муца

Солдат Богдан Муц загинув 20 липня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі села Лиман Перший на Харківщині. Захиснику було 25 років.

Спогади про бійця опублікували на платформі «Меморіал». 

Богдан народився і жив у селі Клітицьк Волинської області. Його виховував батько. Хлопець здобув середню освіту в місцевій школі. Одразу після цього пішов працювати. Вільний час любив проводити із друзями.

Під час повномасштабного російського вторгнення Богдан воював за рідну країну у лавах Збройних Сил України. Був бійцем 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

«Богдан був людиною щирою, доброю та справедливою. Чесно і сумлінно виконував завдання командира і прислуховувався до побратимів, адже така взаємодія дає хорошу службу і гарне ставлення один до одного. У нього було багато планів на життя, багато задумів. Та, на жаль, їм не дано здійснитися. Богдан був веселим і радісним хлопцем, якого добре знали у селі, де він проживав, мав багато друзів. Ми втрачаємо найкращих синів, братів, чоловіків нашої незалежної України!» – розповіла рідна сестра загиблого Тетяна.

Поховали захисника у рідному селі.

У Богдана залишилися батьки, сестра, тітка, інші рідні та друзі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у спроможну мережу медзакладів увійшли 20 лікарень
Наступна новина Україна повернула тіла ще 64 полеглих Оборонців
Останні новини
Схожі новини