Україна повернула з російського полону 100 воїнів та одного цивільного

Україна повернула з російського полону 100 воїнів та одного цивільного

Україна і росія 16 лютого здійснили черговий обмін військовополоненими, внаслідок якого додому повернулися 100 українських військових і одна цивільна особа. 

Про це повідомляють голова Офісу президента України Андрій Єрмак та уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець

"Продовжуємо повертати українців з полону. Сьогодні додому їдуть 100 наших воїнів та 1 цивільний. Серед звільнених бійців – нацгвардійці, прикордонники та військові ЗСУ. 94 з них – оборонці Маріуполя, включно з 63 воїнами з "Азовсталі". Їх так довго чекали рідні. Багато з героїв отримали поранення різної тяжкості. Продовжуємо працювати, дякую команді та Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими. Повернемо додому всіх", – зазначив Єрмак. 

«Рідні невдовзі зможуть обійняти своїх захисників, за яких молилися та яких чекали понад усе на світі. Кожен із повернених наших громадян отримає необхідну медичну допомогу, пройти реабілітацію, зможе відновити документи і банківські картки!», – написав Дмитро Лубінець. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині покажуть виставу, режисер якої – засновник «російського незалежного театру» в Луганську
Наступна новина Ніби відчував, що це його останній приїзд: на Волині попрощалися з загиблим Богданом Савенком
Останні новини
Схожі новини