Українка намагалася вивезти через Волинь за кордон 17 кілограмів наркотиків. ФОТО

Українка намагалася вивезти через Волинь за кордон 17 кілограмів наркотиків. ФОТО

Спробу контрабандного переміщення через українсько-польський кордон наркотичних речовин припинили сьогодні прикордонники Волинського загону.

Інформацію про можливе перевезення в легковику партії наркотиків інспектори отримали від офіцерів внутрішньої та власної безпеки прикордонного загону, інформує пресслужба Волинського прикордонного загону. 

Коли у пункт пропуску «Устилуг» прибув автомобіль марки «Тойота», його направили на поглиблену перевірку із залученням службового собаки.

У ході огляду автівки, за кермом якої з України виїжджала 57-річна мешканка Запоріжжя, оглядова група виявила у днищі транспортного засобу сховок. Там були ретельно утрамбовані поліетиленові пакети з речовиною білого кольору. Всього прикордонники спільно з оперативними співробітниками, митниками та представниками СБУ дістали 34 таких пакунки. У них знаходилося 17 кілограмів наркотичної речовини, попередньо мефедрону.

На місце події викликали співробітників Нацполіції. Транспортний засіб встановленим порядком правоохоронці у громадянки вилучили, а знахідку направили на експертизу.

Слідчі дії тривають.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тиск податківців на підприємців: у Волинській облраді говорили, чи змінилась ситуація
Наступна новина Хвалив сталіна і його комуністичний режим: на Волині викрили ворожого пропагандиста
Останні новини
Схожі новини