Український гурт KAZKA виступить у російському шоу «Песня года» разом з Лолітою і Таїсією Повалій

Український гурт KAZKA виступить у російському шоу «Песня года» разом з Лолітою і Таїсією Повалій
Кадр з кліпу гурту KAZKA на пісню «Поплакала»

Український гурт KAZKA заявлений як учасник шоу “Песня года», яке відбудеться у березні наступного року в Німеччині.

Про це йдеться в інформації про концерт, розміщеній на сайтах продажу квитків (див. скріншоти нижче).

Разом з гуртом KAZKA у шоу візьмуть участь Ніколай Басков, Крістіна Орбакайте, Вєрка Сердючка, Поліна Гагаріна, Діма Білан, Лоліта, Лайма Вайкуле, Діана Арбєніна, Alekseev, Жасмін, Таїсія Повалій та інші.

 

Водночас, як повідомляє «Комсомольская правда», співачка Софія Ротару відмовилася брати участь у музичному шоу «Песня года», яке має відбутися 2 грудня в спорткомплексі «Олимпийский» (Москва).

«Ее выступление было отменено в тот же день, когда Украина объявила о введении военного положения. Чтобы не накаливать ситуацию и не провоцировать радикально настроенных жителей Украины (у Ротару украинское гражданство), София Михайловна приняла решение в этом году отменить посещение России»  - пише «Комсомольская правда».

  *          *          *

Як відомо, пісня української групи KAZKA «Поплакала» вже встигла підкорити фанатів у багатьох країнах світу. Також ця пісня очолила музичний чарт російського каналу "МузТВ".

Крім цього, пісня "Плакала" раніше потрапила у топ престижного світового рейтингу Shazam, де дотепер тримається на лідерських позиціях.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зареєстрували першу «євробляху». ФОТО
Наступна новина Фальстарт чи гра на випередження? На Волині вже «рекламуються» 5 кандидатів у президенти
Останні новини
Схожі новини