KAZKA відмовилась представляти Україну на Євробаченні

KAZKA відмовилась представляти Україну на Євробаченні

Гурт KAZKA, який посів третє місце на Національному відборі до Євробачення, відмовився представляти Україну на цьому пісенному конкурсі.

Офіційну заяву гурт оприлюднив 27 лютого на своїй сторінці в Інстаграмі.

«Ми хочемо i мали б за честь представляти Україну на Євробаченні. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на Нацвiдбiр. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною», – пояснили артисти.

Також вони запевнили, що хочуть своєму музикою «сіяти мир, а не розбрат».

«Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення. У той же час ми не відмовляємося від своєї головної мети — нести українську культуру світові. Ми готові представити Україну на конкурсi в наступному році, якщо нас оберуть. А поки ми рухаємося далі і чекаємо всіх вас на наших концертах усiм свiтом», – підсумували музиканти.

Нагадаємо, цьогоріч на Національному відборі перемогла співачка MARUV. Втім, артистка та НСТУ, з якою вона підписувала контракт про участь, не змогли домовитись щодо окремих пунктів угоди, зокрема, про передачу авторських прав на пісню. Тож вона відмовилась від участі у конкурсі.

Читати також: Про співачку MARUV і скандал на Євробаченні. ПРОСТІ ПИТАННЯ

Тому після цього в НСТУ звернулись до конкурсантів, які посіли друге місце – Freedom Jazz, втім, і вони відмовились від участі у конкурсі. 

Нагадаємо, на четвертому місці у Нацвідборі був гурт Brunettes Shoot Blondes, далі – YUKO, тоді дует Анна-Марія.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На сквер авіаторів у Луцьку витратять 1500000 гривень. Яким він буде
Наступна новина Молитовне стояння у Луцьку – не на захист віри, а майна, – журналіст
Останні новини
Схожі новини