Українці задоволені Зеленським. З'явився новий рейтинг

Українці задоволені Зеленським. З'явився новий рейтинг
Президент України Володимир Зеленський

Рейтинг задоволених роботою президента Володимира Зеленського на початку вересня зріс майже у півтора раза у порівнянні з липнем 2019 року.

Про це пише Українська правда, посилаючись на результати опитування соціологічної групи «Рейтинг» 6-10 вересня

«71 % опитаних задоволені діяльністю президента Володимира Зеленського, 11 % – протилежної думки, 18 % – не змогли сформувати своє ставлення до нього. У порівнянні із липнем цього року рівень задоволеності роботою глави держави зріс майже у півтори рази», – ідеться у повідомленні. 

Крім того, 29 % респондентів позитивно оцінюють роботу прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Водночас майже 60 % опитаних не змогли оцінити роботи очільника уряду.

Роботою Верховної Ради задоволені 39 % респондентів, незадоволені – 16 %. Не змогли оцінити – 45 %.

Загалом 55 % респондентів вважають, що справи в Україні йдуть у правильному напрямку, 18 % – у неправильному, 26 % – не визначилися з цього питання.

Для дослідження опитали 2500 респондентів віком від 18 років 6-10 вересня. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2 %.

Зазначимо, що на результати рейтингу міг вплинути обмін між Україною і Росією утримуваними особами, який відбувся 7 вересня.

У результаті обміну в Україну повернулися військовополонені 24 моряки та 11 політв’язнів. Бранців Кремля біля трапу українського літака особисто зустрічав президент та рідні українців.

За даними опитування соцгрупи «Рейтинг» станом на липень 2019 року, 65 % українців хотіли, щоб Зеленський завершив війну, а понад третина –   36,6 % – чекає на покращення економіки країни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку пройде Всеукраїнський марш за права тварин
Наступна новина Нововолинськ хоче стати райцентром замість Володимира-Волинського, – експерт
Останні новини
Схожі новини