Українцям, які повертаються з Польщі, не треба проходити обов'язкову обсервацію, – МОЗ

Українцям, які повертаються з Польщі, не треба проходити обов'язкову обсервацію, – МОЗ
Фото ілюстративне

Оскільки з 15 червня в Україні відновили міжнародне авіасполучення, були внесені певні зміни до постанови уряду, зокрема у частині про правила перетину кордону та проходження обов'язкової обсервації.

Україна умовно поділила країни за приналежністю до так званих червоних і зелених зон. Про це міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив під час брифінгу МОЗ, передає 24 канал

Червона зона – це ті країни, де епідемситуація гірша, ніж в Україні. Громадяни цих держав повинні перебувати на самоізоляції або ж обсервації протягом 14 днів.

Зелена зона – країни, де ситуація така сама, як в Україні, або ж краща. Цих людей не відправлятимуть на обсервацію, чи самоізоляцію.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Степанов додав, що Польща входить до країн, які належать до зеленої зони. Тому люди, які приїжджають до Польщі в України не повинні проходити обов'язкову обсервацію.

Читати також: Україна відновлює міжнародне авіасполучення. Куди можна полетіти


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заразилися ще 656 людей. Як в Україні за добу змінилася ситуація з коронавірусом
Наступна новина У Луцьку за добу виявили 18 осіб із коронавірусом. Одна людина померла
Останні новини
Схожі новини