Укрпошта анонсувала закриття частини поштових відділень

Укрпошта анонсувала закриття частини поштових відділень

Укрпошта планує закрити частину відділень у невеликих селах та замінити їх на поштарів, які їздитимуть на авто.

Про це у своєму Facebook повідомляє директор PR-служби компанії Михайло Василенко, пише УНІАН.

Як йдеться у повідомленні, утримання відділень у селах з населенням менше 2 000 осіб не є економічно вигідним.

Середнє навантаження на такі відділення складає близько 2 листів на день.

З цієї причини у компанії ухвалили рішення про перехід до заміни відділень на поштарів, які доставлятимуть листи та посилки на автомобілях, а також забиратимуть їх.

«Часи присутності в селі не зменшаться, а подекуди і збільшаться — будемо доїжджати туди, де раніше не було пошти», — повідомляє Василенко.
Пункти прийому та відправки листів пропонують розмістити у сільрадах.

Спочатку проект планують реалізувати на Чернігівщині — області з найменшою густиною населення в Україні. Для його реалізації вже провели тендер на закупівлю автомобілів, загальна вартість яких складає 1,14 мільйонів доларів.
 

 

Укрпошта планує змінити формат роботи в невеликих селах Розповідаємо в деталях та розвінчуємо міфи. 1. Листонош пересадимо на авто. Замість значних піших проходів вони швидше будуть пересуватися на захищеному 4х4 автомобілі. 2. Поштарі будуть працювати повний робочий день, на повну ставку та підвищену зарплату. 3. Часи присутності в селі не зменшаться, а подекуди і збільшаться - будемо доїжджати туди, де раніше не було пошти. 4. Якість надання послуг покращиться. Ми зможемо контролювати за допомогою gps кожну машину та бачити статус кожного відправлення. Крім того - перелік послуг збільшиться. 5. Робимо це все за кошти підприємства і як і раніше не отримуємо з бюджету не копійки. Пілот подібного формату стартує влітку в Чернігівській області.

Posted by Mykhailo Vasylenko on Friday, 4 May 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У будівельній галузі - чергові зміни
Наступна новина Субпроект шукає будівельників, що візьмуться за амбулаторії на Волині
Останні новини
Схожі новини