У будівельній галузі - чергові зміни

У будівельній галузі - чергові зміни

Постановою Кабінету Міністрів України № 327 від 25.04.2018 року внесені зміни до Постанов КМУ від 13 квітня 2011 р. № 466 «Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт» та № 461 «Питання прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів».

Зміни стосуються скасування необхідності присвоєння будівельної адреси об’єкту будівництва.

Замість нього вводиться поняття «місце розташування об'єкта будівництва».

Про це йдеться на сторінці Фронт-офісу КБУ у Facebook

Крім того, ідентифікація об’єкта будівництва відбувається за кадастровим номером земельної ділянки та місцезнаходженням земельної ділянки, на якій розташовуватиметься об'єкт будівництва, згідно з документом, що посвідчує право власності (користування) такою ділянкою.

Нагадаємо, раніше Перший уже писав про те, які документи потрібні для будівництва власного житла

Також Постановою КМУ № 327 внесені зміни до пункту 4 Порядку здійснення технічного нагляду під час будівництва об'єкта архітектури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2007 р. № 903 «Про авторський та технічний нагляд під час будівництва об'єкта архітектури».

Зазначені зміни стосуються заборони здійснення технічного нагляду особами, що працюють у проектних і будівельних організаціях, які виконують роботи на підконтрольних об'єктах будівництва, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів із середніми (CC2) та значними (CC3) наслідками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під час перевірки масла у Луцьку виявлено фальсифікат
Наступна новина Укрпошта анонсувала закриття частини поштових відділень
Останні новини
Схожі новини