«Укрпошта» не скорочуватиме відділення у селах, - Порошенко

«Укрпошта» не скорочуватиме відділення у селах, - Порошенко
Джерело фото: Главком

Президент України Петро Порошенко запевнив, що українські пенсіонери, які живуть у селі, регулярно отримуватимуть пенсії, оскільки влада не допустить масового скорочення відділень «Укрпошти».

Про це він розповів під час відвідання ПАТ «Укрпошта» на Житомирщині, повідомляє прес-служба Президента.

Зокрема, глава держави зауважив, що останнім часом відчувається масове скорочення відділів «Укрпошти», що створює величезні проблеми місцевим мешканцям, в першу чергу людям похилого віку із доставкою пенсій.

«Ми з цим абсолютно ніяк не можемо погодитись – ні зі скороченням відділень, ні зі скороченням листонош. І ми не можемо допустити, щоб вирішення цієї проблеми відбулося за рахунок простих людей: або переведення на неповну ставку листонош – нам треба захистити їх; або за рахунок підвищення тарифів зробити додаткове навантаження на пенсіонерів. Це теж неправильно, бо це все буде відбуватися за рахунок кишені простої людини», – зазначив глава держави.

За словами Порошенка, він запропонував Уряду виділити 500 млн грн. з державного бюджету, щоб забезпечити «Укрпошті» компенсацію видатків на доставку пенсій.

«І ці 500 млн підуть на те, щоб захистити пенсіонерів, не підвищувати тарифи на доставку пенсій. Не буде це робитися за рахунок коштів пенсіонера, простої людини. Пенсії треба збільшувати, а не забирати звідти додаткові кошти, і в той же час зберегти відділення», - зауважив Президент. За його словами, нині бюджетний комітет розглядає це урядове подання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Воротнівському лісництві утеплювали сад. ФОТО
Наступна новина Лісогосподарство на Волині сплатило майже 12 мільйонів гривень податків
Останні новини
Схожі новини