«Укрпошта» закупила 400 пістолетів та 500 бронежилетів. Для чого?

«Укрпошта» закупила 400 пістолетів та 500 бронежилетів. Для чого?

Укрпошта закупили 400 пістолетів для проекту пересувних відділень. Також, компанія провела тендер на закупівлю 500 бронежителтів. Їх планують видати водіям-супроводжувачам.

Про це у відповідь на запит УНН повідомили в акціонерному товаристві "Укрпошта".

“Укрпошта має арсенал зброї для забезпечення захисту матеріальних цінностей (грошових коштів, пенсій). У 2017 році відбулася закупівля для його оновлення. А нині Укрпошта провела закупівлю (400 пістолетів - ред.) для проекту пересувних відділень у 6 областях, де буде 500 маршрутів.

Тендер на закупівлю пістолетів проведено через систему електронних закупівель Prozorro і Укрпошта нині очікує на його поставку. Пістолетами будуть користуватися водії-супроводжувачі, які працюватимуть на 500 маршрутах і на яких буде покладений обов’язок із захисту матеріальних і грошових цінностей”, - йдеться у відповіді на запит.

Зазначається, що закупівля не пов’язана із перспективою отриманням права на роботу в якості банківської установи.

“Видати пістолети співробітникам можна буде лише після виконання певних дій. Зокрема, аби працівники отримали дозвіл на зброю, потрібно пройти медичне і психіатричне обстеження, отримати допуск у дільничного, пройти навчання з користування зброєю та скласти іспит”, - вказано у відповіді на запит.

Повідомляється, що за потреби компанія продовжить закупівлю зброї для забезпечення захисту матеріальних цінностей.

“Працівники, що забезпечують захист матеріальних цінностей, забезпечені бронежилетами. А нині компанія провела тендер через Prozorro на закупівлю 500 бронежилетів, які також були придбані для проекту пересувних відділень у 6 областях. При подальшому масштабуванню проєкту пересувних відділень, відповідно буде плануватись ще закупівля бронежилетів”, - йдеться у відповіді на запит.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли у Луцьку з’являться відеокамери на в’їздах в місто
Наступна новина Двоє волинян склали ЗНО з англійської на 199 балів
Останні новини
Схожі новини