Укрзалізниця показала оновлені вагони. ФОТО

Укрзалізниця показала  оновлені вагони. ФОТО

29 пасажирських вагонів після капітально-відновлювального ремонту Укрзалізниці в даний момент курсують в складах українських фірмових поїздів першого і другого класу.

Про це пише gazeta.ua.

У них був оновлений інтер'єр, замінені вікна, система кондиціонування, повідомив у себе в Facebook в.о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов.

«Після найскладнішого виду ремонту - капітально-відновлювального - вагони купейного типу практично нічим не відрізняються від нових. Це дозволяє нам продовжити їх термін експлуатації, а пасажирам - подорожувати з комфортом», - зазначив Кравцов.

Він зазначив, що середній вік вагонів - майже 32 роки. У зв'язку з цим компанія планує впритул зайнятися капітальним ремонтом рухомого складу. До кінця року капітально відремонтують і модернізують 150 вагонів. 1410 - відремонтують в депо та 576 - капітально.

«З урахуванням того, що інвентарний парк вагонів залізниці становить 4477 одиниць, в 2018-м оновимо практично половину», - додав Кравцов.

Головне фото: ілюстративне

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко пропонує Україні офіційно вийти з СНД
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 13 квітня
Останні новини
Схожі новини