Упізнали хулігана, який розмалював «розумну» зупинку в центрі Луцька. Відео розкаяння

Упізнали хулігана, який розмалював «розумну» зупинку в центрі Луцька. Відео розкаяння

Особу хулігана, який розмалював «розумну» зупинку у центрі Луцька, встановили за декілька годин. 26-річний порушник розкаявся у скоєному та пообіцяв ніколи не чинити схожого.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, 10 березня повідомили, що невідома особа розмалювала «розумну» зупинку біля ЦУМу, в центрі Луцька. Цей факт поліцейські одразу ж зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень і почали шукати винуватця.

Завдяки відео та фото з камер спостереження, оприлюднених департаментом муніципальної варти Луцької міськради, а також моніторингу ними профілів у соціальних мережах, швидко встановили особу хулігана.

11 березня в Луцькому райуправлінні поліції 26-річний порушник розкаявся у скоєному та пообіцяв ніколи не чинити схожого.

«Я Сашко. 8 березня близько 6 ранку на фоні конфлікту з дівчиною та з власної дурості наносив написи на зупинці біля ЦУМу та на вулиці Винниченка біля зупинки «9 школа». У своїх хуліганських діях розкаююся і їх не повторю. Нікому не рекомендую це робити, бо все одно за це доведеться відповідати», – сказав порушник.

На нього склали протокол за ст. 173 КУпАП. Вчинення дрібного хуліганства тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. 

Рішення про покарання прийматиме суд.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затримали начальницю управління Волинської ОДА, яка вимагала хабар 1500 доларів
Наступна новина За добу від коронавірусу одужало понад 300 волинян. Шестеро померло
Останні новини
Схожі новини