Уряд готується ввести «чорну» карантинну зону, – журналістка

Уряд готується ввести «чорну» карантинну зону, – журналістка
Фото ілюстративне

На засіданні Кабінету Міністрів 4 листопада можуть ухвалити нові рішення щодо карантину в Україні, зокрема ввести «карантин вихідного дня», а також до переліку вже існуючих трьох епідеміологічних зон додати зону з умовною назвою «чорна».

Про це повідомила у телеграм-каналі журналістка Соня Кошкіна.

За її словами, уряд запровадить «карантин вихідного дня».

«Інформація була вчора у ряді ЗМІ. І так, це правда. Ідея в тому, щоб обмежити роботу всіх ресторанів, розважальних закладів і тому подібного з вечора п’ятниці до п’ятої ранку понеділка. Виключно на доставку щоб працювали», – написала Кошкіна.

Працюватимуть тільки аптеки і продовольчі крамниці.

Окрім того, за інформацією журналістки, повного локдауну у всій країні оголошувати не будуть. Однак локдаун буде у «чорній» зоні.

За словами Кошкіної, до вже існуючого переліку «зон» для регіонів дододуть ще одну.

«Умовна назва «чорна». Підкреслюю: поки умовна – те, що у роботі використовують, формально, звісно, спокійніше якось назвуть. Критерії ще розробляються, але основний – повна завантаженість ліжок. От у чорній зоні буде повний локдаун локальний, із зупинкою всього», – написала журналістка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розшукали волинянку, яка серед ночі пішла з дому
Наступна новина Біля Луцького замку на місці «Лесиного ясена» посадили нове дерево
Останні новини
Схожі новини