Уряд погодив звільнення голови «Укрзалізниці»

Уряд погодив звільнення голови «Укрзалізниці»

Кабінет міністрів України погодив звільнення керівника «Укрзалізниці» Євгена Кравцова з посади голови правління компанії.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час брифінгу за підсумками засідання уряду 29 січня, пише Громадське.

«Також ми погодили звільнення керівника Укрзалізниці. Це важливий крок для перезавантаження всього те, що відбувається у цій державній компанії», — повідомив Гончарук.

Про те, чи перевели Кравцова на роботу до Міністерства інфраструктури чи звільнили з виплатою компенсації Гончарук не уточнив.

За словами Гончарука, невдовзі в уряді оголосять новий конкурс на голову правління Укрзалізниці. Хто виконує обов'язки голови компанії наразі не повідомляється.

Нагадаємо, що 30 грудня 2019 року прес-служба Укрзалізниці поширила заяву Кравцова, у якій той повідомив про своє рішення піти з посади голови компанії.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Хай прийде і пояснить». У Луцькраді відмовляються позбавити мандату депутата
Наступна новина «Учням потрібно готуватися і до ДПА, і до ЗНО». У Луцьку на карантин пішли окремі класи шкіл
Останні новини
Схожі новини