Уряд призначив голову Державної митної служби

Уряд призначив голову Державної митної служби
Павло Рябікін

Новим очільником Державної митної служби України став Павло Рябікін – керівник аеропорту «Бориспіль».

Рішення про його призначення схвалив Кабінет Міністрів України під час свого засідання 28 жовтня, повідомляє 24 канал.

Лише минулого тижня Кабінет Міністрів призначив на цю посаду як тимчасового виконувача обов'язків голови Євгена Єнтіса. Втім тоді одразу ж і казали, що це лише на період, поки шукають нового постійного очільника.

Павло Рябікін – 55-річний український менеджер, політик і дипломат. З березня 2017 року він був генеральним директором аеропорту «Бориспіль».

До цього Павло Рябікін встиг попрацювати народним депутатом трьох скликань, заступником міністра транспорту й зв'язку, а також послом України в Данії.

Новий очільник митниці одружений з Галиною Рябікіною. У своїй декларації про дітей він нічого не згадує. Разом із дружиною він проживає в Києві, де мають кілька квартир. Також ще одна квартира є в нині окупованому Севастополі.

Також у своїй декларації Павло Рябікін вказує одразу декілька дорогих автівок, декілька водних засобів і дачу на воді. Лише за основним місцем роботи в «Борисполі» він задекларував майже 5 мільйонів гривень заробітку у 2019 році.

Читати також:


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні продовжили режим надзвичайної ситуації до кінця року
Наступна новина Скільки заробили на платних камерах у Луцькому СІЗО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні