Уряд розглядає введення жорсткого карантину на новорічні свята

Уряд розглядає введення жорсткого карантину на новорічні свята
Фото ілюстративне

Кабінет міністрів готується до різних сценаріїв протидії COVID-19, зокрема уряд розглядає введення жорсткого карантину на новорічні свята.

Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, пише Громадське.

«Кінець грудня — початок січня — це період новорічних свят: зустрічі, ярмарки, тісні контакти між людьми. Усе це може дати поштовх до сплеску хвороби, який медична система може не витримати. Ми розробляємо план реагування в разі погіршення ситуації», — зазначив прем'єр.

Водночас поки про введення жорстких обмежень не йдеться.

Напередодні ввести двотижневий локдаун і скасувати новорічні масові заходи запропонував міністр культури Олександр Ткаченко.

Що з карантином в Україні зараз?

Наразі на всій території країни діють обмеження «помаранчевого» рівня небезпеки. Крім того, на вихідних діють посилені обмеження в межах «карантину вихідного дня».

З 00:00 суботи до 00:00 понеділка дозволили працювати лише продуктовим магазинам, автозаправкам, аптекам, фінансовим установам і транспорту. Карантин вихідного дня вже діяв 14 і 15 листопада, 21 і 22 листопада і діятиме 28 і 29 листопада.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін продовжив економічні санкції проти Росії до кінця 2021 року
Наступна новина Владика Михаїл долучився до засідання Священного синоду
Останні новини
Схожі новини