Владика Михаїл долучився до засідання Священного синоду

Владика Михаїл долучився до засідання Священного синоду

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл побував у Києві, долучившись до чергового зібрання Священного синоду Православної церкви України.

Під час засідання члени Синоду підтримали пропозицію Предстоятеля про скликання в Києві 15 грудня ц. р. Архієрейського собору Української православної церкви (ПЦУ). Синод ухвалив до видання першу частину Служебника з послідуваннями вечірні, ранньої, Божественної літургії святителя Йоана Золотоустого та молитов до причастя у новій редакції перекладу 2020 року, – повідомляє пресслужба Волинської єпархії ПЦУ.

Розглянуто й ухвалено низку організаційних питань щодо унормування та приведення у відповідність найменувань і статутів окремих синодальних управлінь. Офіційно засвідчено, що між Православною церквою України та Кіпрською православною церквою встановлено повне спілкування як між автокефальними православними церквами-сестрами.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд розглядає введення жорсткого карантину на новорічні свята
Наступна новина Моє вперше. Депутати-новачки у Волиньраді про похід в політику та своє минуле
Останні новини
Схожі новини