«Усе розкажемо потім», — глава СБУ Баканов про теракт у Луцьку

«Усе розкажемо потім», — глава СБУ Баканов про теракт у Луцьку

Голова Служби безпеки України Іван Баканов заявив, що силовики роблять усе можливе, аби заручники луцького терориста опинилися в безпеці.

Офіційну заяву Баканова прес-служба СБУ оприлюднила у вівторок, 21 липня.

За фактом захоплення у Луцьку 44-річним громадянином України рейсового автобуса «Краснилівка-Берестечко» слідчими Служби безпеки України розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

«Наразі співробітники Антитерористичного центру при СБУ працюють на місці події та роблять усе можливе, аби заручники якнайшвидше були звільнені. Ситуація потребує злагоджених дій усіх правоохоронних структур, ми знаходимося в постійному контакті», - запевнив Іван Баканов.

«Ці процеси, як правило, непублічні й на всі питання суспільства ми зможемо відповісти після того, як всі заручники будуть в повній безпеці. Робимо для цього все можливе», - заявив Баканов.

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку мешканець Дубна Максим Кривош захопив автобус «Берестечко-Краснилівка» із людьми. Поліція оголосила в місті план «Заручник», центр Луцька перекрили, на місце подій прибула бронетехніка та військові.

Згодом терорист висунув вимоги через одну зі своїх сторінок у соцмережах.

«Першому» вдалося поспілкуватися із однією із заручниць (лучанка сама вийшла на зв’язок із редакцією) та з чоловіком, який назвався Максимом Плохим.

До Луцька прибув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він заявив: з чоловіком ведуть переговори, «є порозуміння».

ЧИТАТИ УСІ НОВИНИ ПРО ЛУЦЬКОГО ТЕРОРИСТА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Терор по-луцьки, або Хто такий Максим Кривош? Тільки важливі факти
Наступна новина «Заручники в поганому стані. Є поранений», - луцький терорист. Аудіо розмови
Останні новини
Схожі новини