«Заручники в поганому стані. Є поранений», - луцький терорист. Аудіо розмови

«Заручники в поганому стані. Є поранений», - луцький терорист. Аудіо розмови

Максим Кривош, який захопив автобус із заручниками в Луцьку та утримує їх більше 9 годин, заявив, що люди – в поганому стані. Серед тих, кого він утримує, є один поранений, а також вагітна жінка і дитина.

Про це він заявив в телефонній розмові із журналістами телеканалу «НТА», пише «Волинські Новини».

«До написаного мені додати немає чого. Ці вимоги виконуються – я відпускаю людей. Поліція не йде мені на зустріч. Ні одного кроку я не бачив, одні провокації.

Заручники в поганому стані. Повний автобус. Одна людина поранена, одна вагітна, одна дитина. Що вам ще цікаво… Не один г**дон, із тих перерахованих мною, не виклав в мережу відеозвернення про те, що я просив», - каже Максим Кривош.

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку невідомий захопив автобус «Берестечко-Краснилівка» із людьми. Поліція оголосила в місті план «Заручник», центр Луцька перекрили, на місце подій прибула бронетехніка та військові. Згодом терорист висунув вимоги через одну зі своїх сторінок у соцмережах.

«Першому» вдалося поспілкуватися із однією із заручниць (лучанка сама вийшла на зв’язок із редакцією) та з чоловіком, який назвався Максимом Плохим.

Стало відомо справжнє ім’я терориста та деталі з його біографії.

До Луцька прибув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

ЧИТАТИ УСІ НОВИНИ ПРО ЛУЦЬКОГО ТЕРОРИСТА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Усе розкажемо потім», — глава СБУ Баканов про теракт у Луцьку
Наступна новина У центр Луцька приїхала дружина терориста — ЗМІ
Останні новини
Схожі новини