«Усіх полонених окупантів утримуватимуть в одному місці», – Монастирський

«Усіх полонених окупантів утримуватимуть в одному місці», – Монастирський

Усі полонені російські окупанти будуть звозитися й утримуватися в одному місці. Про це

в ефірі українських телеканалів розповів міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

«Зараз у нас питання, де розміщувати полонених. Через Міністерство юстиції це питання вирішуємо. Всі полонені звозяться і будуть перебувати в одному місці», – розповів він, уточнивши, українські військові затримують «дуже багато» полонених.

«Дуже багато полонених утворюється, тому що вони самі кидають техніку. Здаються нашим силам територіальної оборони, нашим Збройним силам, просто людям в селі, які нам повідомляють, що оператори російської техніки залишають її та кажуть, що хочуть йти. Багато полонених захоплює Національна гвардія, Національна поліція», – розповів міністр.

За його словами, у неділю солдат строкової служби Національної гвардії збив винищувач «Су», а спеціалісти «КОРД» підбили два танки з гранатометів.

«Ми бачимо розпач в очах противника, бажання кинути свою техніку та забратися», – сказав Монастирський, водночас зазначивши, що недооцінювати ворога було б помилкою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МОЄ місто сьогодні. 7 березня
Наступна новина У Львові знайшли прихисток 200 тисяч людей: місто на межі можливостей
Останні новини
Схожі новини