Усик хоче їхати в Крим з поясами

Усик хоче їхати в Крим з поясами

Новоспечений чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, WBO і IBO українець Олександр Усик заявив, що має намір відвідати Крим після перемоги над британцем Ентоні Джошуа.

Про це уродженець Сімферополя повідомив під час спеціально організованої пресконференції у вівторок, 28 вересня, – повідомляє Новое время.

«Звичайно, я почав святкувати вже. Будемо салют організувати, але завтра тренування ще. Потрібно дочекатися пояси, щоб поїхати додому, у Крим. Я хочу побачитися із тренером, зі своїми кумами, сестрою. Зайти у свою рідну залу, показати тренеру пояси, подякувати йому за те, що він колись давно взяв мене до себе в секцію і довів до високого рівня, навчив захищатися мене, боксувати, міркувати і прощати перед тим, як бити. Зробив з хлопчиська чоловіка», – сказав Олександр.

Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів із рахунком 117-112, 116-112 і 115-113. Після завоювання чемпіонських поясів за версіями IBF, WBO, WBA Super і IBO Олександр подякував уболівальникам за підтримку.

Контракт на бій передбачає проведення реваншу. Усик вже заявив, що хотів би провести другий поєдинок у Києві на Олімпійському.

Однак промоутер Джошуа Едді Гірн зазначив, що такий варіант малоймовірний.

Як волиняни реагували на перемогу українського боксера – дивіться тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі біля Луцька діти розмалювали зупинку
Наступна новина До України з Польщі завезли заражену сальмонелою курятину
Останні новини
Схожі новини