Уточнення від мера Чернівців - вибуху кисню в лікарні не було

Уточнення від мера Чернівців - вибуху кисню в лікарні не було
Фото ДСНС

Мер Чернівців Роман Клічук стверджує, що пожежа в міській лікарні не пов’язана з електропроводкою, і вибуху кисневого балону не було. 
"Причини займання наразі з’ясовуються, але можна вже напевне сказати, що це не пов’язано з електропроводкою, і вибуху кисневого балону точно не було" - цитує посадовця "Українська правда". 

Клічук підтвердив, що пожежа сталася в міській лікарні №1 в одній з палат, де надають допомогу хворим на коронавірус.

Внаслідок пожежі один чоловік загинув, ще один - перебуває у реанімації через важкі опіки.

За словами мера, сусідні палати не постраждали, але в них "стоїть жахливий запах", тому 20 пацієнтів із цих палат були евакуйовані до інших лікарень.

Разом з тим, директор департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА Олег Чорний у коментарі ZN.UA повідомив, що наразі версії про вибух кисню і замкненення в електромержі остаточно відхилені.

За його словами, основна версія причини пожежі, яку зараз з'ясовують на місці співробітники служби з надзвичайних ситуацій і правоохоронних органів – самопідпал одного з важкохворих пацієнтів у одній із палат лікарні.

Начебто він облив себе спиртом та підпалив. Цей пацієнт помер на місці. Вогонь стрімко прекинувся на іншого важкохворого. Зайнялися матраци, почали горіти прилади.

Як виглядала ситуація попередньо:
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Магістрам-випускникам Луцького НТУ вручили дипломи
Наступна новина В Україні 5833 нових випадки коронавірусної хвороби, на Волині - 94
Останні новини
Схожі новини