В автентичній хатині на Волині прийматимуть туристів. ВІДЕО

В автентичній хатині на Волині прийматимуть туристів. ВІДЕО

Серед могутніх сосен у глибині лісу поблизу чистого гліцеринового озера на Волині заховалися невеличка хатинка.

Солом’яна стріха, розфарбована піч і облаштований камін – автентичний будиночок серед шацьких лісів. Працівники ШНПП зробили все можливе, аби туристи могли усамітнитися і відчули атмосферу давньої української культури, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ. 

Та не тільки туристичними будиночками можуть похвалитися працівники Шацького національного парку. Окрім підготовки центрального пляжу Світязь, облаштували для відпочивальників і наметові містечка.

Читати також: Як на Багамах: показали, яким зроблять центральний пляж у селі Світязь

Отож, тепер кожен охочий зможе скористатися усіма благами та умовами – від дерев’яних альтанок та мангалів до душових кабінок та туалетів. А лучани люблять відпочивати на Шацьких озерах, хоч і прагнуть покращень сервісу.

Волинський край багатий на дивовижну природу: соснові ліси, гліцеринові озера та заповідні рекреаційні зони. Навіть вибагливий турист зможе знайти для себе відпочинок до смаку. Особливо, якщо відвідає територію Шацького національного природного парку.

Читати також: Скільки коштує цьогорічний відпочинок на Світязі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку стартував туристичний форум. ВІДЕО
Наступна новина Приголомшлива статистика: від чого найчастіше помирають люди
Останні новини
Схожі новини