Як на Багамах: показали, яким зроблять центральний пляж у селі Світязь

Як на Багамах: показали, яким зроблять центральний пляж у селі Світязь

Цивілізований сервіс на Волині: бунгала, альтанки, чисті пляжі і нові лежаки, - і це лише частина планів директорки Шацького НПП Марії Христецької на цей і наступні відпочинкові сезони. Які ще зміни чекають гостей Шацьких озер, - показали журналісти Сфери-ТВ.

Соснові аромати, чиста вода, затишний будинок з каміном та мальовничий краєвид з вікна, - вся ця казка поряд, на Волині. Кожен бажаючий може відпочити у Гушівському хуторі Шацького НПП. Нацпарківці уже готуються до початку літнього сезону.

«Наприкінці минулого року виникоа ідея побудувати ось такий будинок для того, аби ми могли прийняти більшу кількість туристів. Зараз ми привели його в належний стан та зробили умови. Зараз він майже повністю готовий до того, щоб встановлювати меблі»,- каже директорка.

У планах Марії Христецької - упорядкувати наметове містечко, яке теж належить до території парку. Для комфорту відпочиваючих на «Незабудці» хочуть розчистити пляж, побудувати нові альтанки та місця для родинного відпочинку.

Сервіс - як за кордоном. Найбільші плани директорки - у співпраці з місцевою владою та бізнесом стосуютьс облаштування центрального пляжу в селі Світязь. Тут і дитячі та спортивні майданчики, і бунгало з легкими тканинами, і пляжні кафе зі зручними альтанками, і комфортні кабінки для переодягання, і зручні лежаки. Всі ці нововведення - в рамках законодавства: без бетонних фундаментів і лише як тимчасові споруди», - йдеться у сюжеті.

Відео - з 4 хвилини.

 
Волинські новини 20.04.2018

До яких ЗМІ прислухається ДФС - судова справа Чи стануть Шацькі озера українськими Мальдівами Старий Луцьк - занедбаний чи привабливий Хто відводить душу на арт-терапії - у випуску від 20 квітня

Posted by Сфера-ТВ.Луцьк on Friday, 20 April 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оприлюднили чуттєвий відеокліп луцької команди kOTA на пісню «Пісок»
Наступна новина Луцьк: на світлофорі поблизу міськвідділку поліції авто збило чоловіка
Останні новини
Схожі новини