Луцькі медики прооперували передчасно народжену дівчинку з вадою серця

Луцькі медики прооперували передчасно народжену дівчинку з вадою серця

У Волинському обласному перинатальному центрі прооперували передчасно народжену дівчинку. В дитини діагностували ваду серця.

Про це повідомила Волинська обласна дитяча клінічна лікарня.

"На базі Волинського обласного перинатального центру було проведено кардіохірургічне оперативне втручання передчасно народженій дитині за участі професора, доктора медичних наук, кардіохірурга Інституту серця МОЗ України Олександра Романюка, хірургів Володимира Селюка та Валентина Мартинюка та лікарської анестезіологічної бригади", – йдеться у повідомленні.

Єва народилась на 26-му тижні гестації з масою тіла 900 грамів. Лікарі діагностували в дитини вроджену ваду серця – гемодинамічно-значиму відкриту артеріальну протоку, внаслідок якої сформувалась важка дихальна і серцева недостатність.

Вчора, 1 березня, дівчинці провели операцію. Наразі вона перебуває на подальшому лікуванні у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В автівці знайшли гранату: поблизу Ківерець п'яний водій спричинив ДТП
Наступна новина Школяр з Луцька побив світовий рекорд
Останні новини
Схожі новини