В Італії двоє українців намагалися обікрасти поліцейського

В Італії двоє українців намагалися обікрасти поліцейського

В Італії на околиці Риму в районі Пренестіна було затримано двох громадян України за спробу пограбування поліцейського.

Про це повідомляє італійське видання Il Messaggero. Зазначається, що минулого вечора офіцер поліції у позаробочий час перебував у машині, коли в його транспортний засіб врізалася інша машина, у якій перебувало двоє осіб.

Коли поліцейський вийшов з машини, щоб подивитися на заподіяні від зіткнення ушкодження, водій іншої автівки намагався покинути на машині місце інциденту. Поліцейський наблизився до цієї автівки та показав своє посвідчення.

Водночас, інша особа з цього транспортного засобу намагалася забрати гаманець з рук поліцейського. Також сказано, що коли поліцейський намагався затримати цих двох осіб, один з них вдарив кулаком його в обличчя.

Завдяки втручанню іншого поліцейського патруля двох осіб було затримано. Було встановлено, що вони є українцями 33 та 40 років. Пізніше їх було арештовано в поліцейському відділку за спробу пограбування та спротиву посадовій особі. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині чоловік пішов на роботу і не повернувся
Наступна новина За останній тиждень на Волині зареєстровано 120 випадків захворювання на кір
Останні новини
Схожі новини