В Китаї заборонили продавати Біблію через Інтернет

В Китаї заборонили продавати Біблію через Інтернет

Уряд Китаю заборонив продавати Біблію через інтернет-магазини, повідомляє «UCA News».

За інформацією видання, зараз купити Біблію онлайн неможливо навіть на таких великих порталах, як Taobao, Amazon або китайському аналогу останнього Dangdang.

Як наголошується, в Китаї Біблію давно було дозволено продавати тільки в офіційних християнських церквах, однак жорстка заборона на її поширення в мережі не встановлювалася роками. Про подібні обмеження на священні писання інших релігій не повідомляється.

У той же час експерти вказують, що багато віруючих не відвідують зареєстровані церкви або ходять в підпільні. З урахуванням цих людей число християн в Китаї вже перевищує цифру в 90 мільйонів чоловік.

Атеїстична Комуністична партія після приходу до влади в середині XX століття відмовилася визнати Папу Римського главою місцевої католицької церкви. Була створена спеціальна католицька асоціація, підконтрольна уряду. В даний час влада через неї фактично призначає єпископів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відома голлівудська акторка привітала українців з Великоднем
Наступна новина На Тернопільщині створили півтораметровий великодній кошик. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини