В Ковелі відбудеться 40-а сесія міськради

В Ковелі відбудеться  40-а сесія міськради
фото ілюстративне

Відбулося засідання Колегії міської ради за участю її членів – керівників постійних комісій, депутатських фракцій, міського голови Олега Кіндера та секретаря міської ради Віри Федосюк.

Про це 25 липня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Відділі внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з громадськістю міськвиконкому.

Читайте також: Гучні звільнення, вибори, облаштування зупинок – як відбулася сесія Луцькради

Спочатку до порядку денного сесії внесли кілька проектів, як невідкладних.

Серед них – про перейменування та затвердження нової редакції статуту комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (центр розвитку дитини) №4 «Ромашка», про підготовку та затвердження матеріалів для продажу земельних ділянок шляхом аукціону, про створення комунального некомерційного підприємства Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Ковельської міської ради Волинської області.

Нагадаємо, що днями на засіданні постійної комісії з питань питань дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, конфлікту інтересів виникла гостра дискусія при обговоренні проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.03.2017 №21/6 «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України учасниками антитерористичної операції». Адже це питання уже обговорювалось на попередніх засіданнях комісій та сесії. Тоді авторам рекомендували доопрацювати документ впродовж місяця: розробити Положення про порядок виготовлення та видачі посвідчень. Однак цього зроблено не було.

Читайте також: Сесія міськради може зірватися через виділення ділянок «Житловому кварталу». ВІДЕО

Сьогодні члени Колегії запропонували сесії на пропозицію постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ї і молоді та релігії зняти з порядку денного цей проект рішення. Натомість секретар міської ради Віра Федосюк підготувала альтернативний. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі рятувальники отримуватимуть більшу зарплату
Наступна новина Львівський депутат висловив співчуття родинам, чиї близькі загинули в пожежах Греції. ФОТО
Останні новини
Схожі новини