Волинянка стала чемпіонкою України з пожежно-прикладного спорту

Волинянка стала чемпіонкою України з пожежно-прикладного спорту

Рятувальниця з Волині, кандидат в майстри спорту Юлія Гаврилюк стала абсолютною чемпіонкою першого Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед жінок. Змагання відбуваються у Львові.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Волинській області.

Юлія Гаврилюк перемогла у підйомі по штурмовій драбині у вікно 2-о поверху, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та двоборстві.

Волинські рятувальники Андрій Римар та Олександр Андрійчук стали відповідно переможцем і срібними призером у підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-о поверху на Чепіонаті серед чоловіків.

У змаганнях беруть участь 22 команди із Києва, Одеси, Черкас, Дніпропетровська, Полтави, Сум, Рівного, Житомира, Закарпаття, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Чернівців, Запоріжжя, Вінниці, Волині, Київської області, Харкова, Чернігова, а також команда Національного університету цивільного захисту (м. Харків), Черкаського інституту пожежної безпеки та команда нашого Університету.

Читайте також: Волинські легкоатлети здобули три медалі на чемпіонаті України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку дружина полоненого азовця розповіла про його дзвінок після звільнення. ВІДЕО
Наступна новина В ліцеї на Волині облаштують бомбосховище на 1,5 мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини