В ЛНТУ заявили, що не дозволять провести семінар про криптовалюти на своїй території

В ЛНТУ заявили, що не дозволять провести семінар про криптовалюти на своїй території

Керівництво Луцького національного технічного університету заявляє, що не допустить проведення семінару про криптовалюти на території ЛНТУ під організацією екс-керівника інформаційно-обчислювального відділу вишу Владислава Токарчука.

Про це повідомляє прес-служба ЛНТУ.

Днями в соціальних мережах з’явилася інформація про проведення семінару «Ілюзії та реалії світу криптовалют. Розкажемо та покажемо» на базі факультету бізнесу Луцького національного технічного університету.

Зокрема, організатором заходу виступив екс-керівник інформаційно-обчислювального відділу вишу Владислав Токарчук, який фігурує в одіозній справі видобутку криптовалюти. Нагадаємо, 8 лютого у Луцькому НТУ кіберполіція провела обшуки через незаконне втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), систем та комп'ютерних мереж. Відкрите кримінальне провадження.

Читайте також: Працівник ЛНТУ займався майнінгом криптовалюти

Відтак, керівництво Луцького НТУ вважає недоцільним проведення семінару на його території та пропонує винести за межі університету. Водночас ректор Петро Савчук наголошує на важливості подібних освітніх заходів, що сприяють розвитку ІТ-індустрії і наукового процесу, додаючи: «У зв’язку з тим, що наразі триває кримінальне провадження, а сам Владислав Токарчук уже не є працівником вишу, не можу допустити проведення цього семінару у стінах навчального закладу. За інших обставин я обов’язково підтримав би подібні ініціативи».

Усім зареєстрованим учасникам буде повідомлено про зміну місця проведення семінару електронною поштою, а також інформація з’явиться на сторінці Владислава у соцмережі Facebook.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому ЦНАПі відтепер реєструватимуть домашніх тварин
Наступна новина У Луцьку затримали водія, який «покурив канабіс перед тим, як сідати за кермо»
Останні новини
Схожі новини