У міськраді прокоментували неоднозначний дизайн «орошувачів»

У міськраді прокоментували неоднозначний дизайн «орошувачів»

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад пояснив, чому для міста обрали орошувачі саме такого дизайну.

Про це він написав у Facebook у відповідь на шквал критики, що стосувалася матеріалу, з якого виготовлені вуличні душі, а також їхнього дизайну, - повідомляє інтернет-видання Волинь24.

Конструкції викликали неоднозначну реакцію у містян. У соцмережах люди обурюються: мало того, що їх встановили лише під кінець літа, так ще й у багатьох вони асоціюються з шибеницею.

У відповідь Григорій Недопад розповідає: «Встановлені орошувачі - це експериментальний варіант, придбаний у терміновому порядку за достуною ціною у зв’язку із прогнозами щодо спекотного серпня». 

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook радник міського голови Мар’яна Сорочук, «вартість восьми таких орошувачів рівна вартості одного «фабричного». 

На думку Недопада, витрачати значні суми з міського бюджету на закупівлю дорогих орошувачів лише заради їх особливого дизайну і стилю зараз просто недоцільно. 

«Звісно, розглянемо варіанти встановлення більш якісних і дорожчих орошувачів у майбутньому», - додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 11 серпня
Наступна новина Чи варто боятися серпневого сонячного затемнення?
Останні новини
Схожі новини