В Оваднівській ОТГ інспектували об’єкти, відремонтовані за кошти «соцеконому»

В Оваднівській ОТГ інспектували об’єкти, відремонтовані за кошти «соцеконому»

Команда народного депутата Ігоря Гузя днями працювала в Оваднівській об’єднаній територіальній громаді у Володимир-Волинському районі.

Помічники оглянули об’єкти, на які були витрачені кошти державної субвенції, залучені у 2017 році з ініціативи парламентаря.

Нагадаємо: торік потреби соціального-економічного розвитку громад депутат Верховної Ради залучив в округ майже 26 мільйонів гривень. Загалом, за три роки депутатської діяльності сума сягнула 60 мільйонів гривень. 

Так, в селі Білин за 300 тисяч гривень субвенції перекрили дах місцевої школи. В селі Ліски за кошти «соцеконому», а це - 35 тисяч, облаштували дитячий майданчик та благоустрій прилеглої території. А в селі Красностав замінили всі вікна та частину дверей в місцевому Будинку культури, що обійшлося у 250 тисяч гривень.

«Після Великодня продовжимо інспектування соціальних об'єктів, що модернізуються  за залучені депутатом з держбюджету кошти», - сказав помічник парламентаря Андрій Бокоч.

Крім того, він розповів, що незабаром Оваднівська ОТГ отримає ще й спортивний інвентар від партнера команди Ігоря Гузя - Фонду «Тільки разом».

До слова, помічником обранця у Володимир-Волинському районі є Віктор Хиць, а керівником громадської приймальні - Анастасія Тріль. На зустрічі з людьми, вони зауважили, що громада повинна самостійно визначатися з першочерговими проблемами для вирішення їх парламентарем на  обласному чи державному рівнях.

Прес-служба народного депутата


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Популярне волинське інтернет-видання змінило головного редактора
Наступна новина Google закриває свій сервіс скорочення посилань goo.gl
Останні новини
Схожі новини