В Поромівській ОТГ реформують освітню галузь

В Поромівській ОТГ реформують освітню галузь

На основі соціологічного опитування та аналізу фінансових показників, експерти громадської організації «Волинський ресурсний центр розвитку місцевої демократії» презентували громаді Поромівського ОТГ план розвитку їх освітніх закладів на наступні п'ять років.

Захід відбувся у середу, 28 листопада.

“Ми раді, що представники Поромівської ОТГ звернулися до нас з проханням розробити такий план. Активне обговорення, яке викликав цей документ у вчителів, батьків, представників влади, свідчить про важливість даної теми та бажання долучатися до розвитку та реформування освітньої сфери усіх зацікавлених та активних мешканців Поромівської ОТГ”, - зазначила керівниця Волинського ресурсного центру розвитку демократії Ірина Гайдучик.

За результатами заходу буде сформована робоча група з мешканців ОТГ (вчителі, батьки учнів та інші зацікавлені), яка внесе правки та доповнення до презентованого документу.

Планується, що допрацьований план розвитку буде ще раз обговорений серед активних мешканців громади у січні 2019 року та винесений на затвердження сесією Поромівської ОТГ у лютому 2019 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «А в цей час хтось може помирати»: на Волині фірма-прокладка паралізує роботу швидких. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку тепло подорожчало на 22 %. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини