В ПортCity відбулася прем’єра фільму про подвиги українських кіборгів – «людей зі сталі». ФОТО

В ПортCity відбулася прем’єра фільму про подвиги українських кіборгів – «людей зі сталі». ФОТО

«Кіборги» — повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі.

Прем'єру кінокартини, яка відбулась по всій країні, приурочили до Дня Збройних Сил України.

Волинські кіборги та усі бажаючі побачили цей фільм у четвер, 7 грудня, в кінотеатрі «Premier City».

«Дуже радий бачити саме таких глядачів у залі. Кожен Ваш подвиг та вчинок  заслуговує на окрему екранізацію», – зазначив один із організаторів показу фільму та адміністратор кінотеатру «Premier City» Сергій Антоновський.

Перед початком кіноперегляду фільму голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик виступив з вітальним словом, а також вручив нагороди, годинники та квіти захисникам та волонтерам.

«Ви мужні не тільки в бою, а й у вирішенні буденних проблем. Кіборги ­– це люди зі сталі, Ви наші герої!», – наголосив голова Волинської ОДА.

На прем’єру найбільш очікуваного українського фільму 2017 року з’явилося дуже багато волонтерів та бійців, які безпосередньо захищали Донецький аеропорт та інші важливі стратегічні місця.

«Впевнений, що фільм усім сподобається. Радий, що не забувають про людей та подвиги, які вони здійснили. Всі чекали на цю прем’єру», – поділився думками волонтер та учасник Євромайдану Валерій Ліщина.

Не лише друзі, а й бойові побратими раді були бачити один одного,  вони не приховували своїх емоцій. Ці люди пройшли пекло, тому, коли командирам та бійцям надавали слово, то вони не охоче розповідали про зовсім недавнє болюче минуле.

Текст: Володимир Потрапелюк

Фото: Роман Домбровський


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент вимагає пришвидшити прийняття закону «Про антикорупційні суди». ВІДЕО
Наступна новина Кварцяного обрали головою федерації футболу Волині на другий термін. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини