Кварцяного обрали головою федерації футболу Волині на другий термін. ВІДЕО

Кварцяного обрали головою федерації футболу Волині на другий термін. ВІДЕО

Віталія Кварцяного обрали головою федерації футболу Волині. Це вже другий термін для екс-тренера. Вибори відбулись у Палаці Культури, де зібрались понад п'ятдесят делегатів з усіх районів області. Опонентом Кварцяного став заступник прокурора області Ярослав Голинський.
 

Під час виборів багато говорили про загальний стан футболу на Волині. Сам Кварцяний підбив підсумки роботи. Назвав як досягнення, так і невдалі моменти.
Якщо до роботи Кварцяного претензій майже не було, то до його опонента делегати поставили численні питання. Зокрема, чи зможе він ефективно поєднувати роботу прокурора та голови федерації, та який склад його команди. На друге питання відповідати він відмовився.
Більшість присутніх порадили йому долучитись до юридичного відділу федерації, а Віталія Кварцяного все-таки залишити на посаді. Врешті, за це і проголосував 31 делегат з 50.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В ПортCity відбулася прем’єра фільму про подвиги українських кіборгів – «людей зі сталі». ФОТО
Наступна новина Instaboss: Як заробити 60 000 гривень в місяць у Instagram
Останні новини
Схожі новини