«В Радянському союзі були і секс, і Бог», - Михаїл

«В Радянському союзі були і секс, і Бог», - Михаїл

Митрополит Луцький та Волинський Михаїл вважає, що серед українців популярне свято Хеловіну, бо вони довго жили в закритому радянському суспільстві.

Про це він розповів під час прямого ефіру ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" на телеканалі "UA:Волинь".

«В такому безобразному вигляді я це свято не підтримую і не благословляю, тому що спотворили абсолютно всю ідею. Взагалі це поминання померлих, добре свято було, а потім це перейшло в шанування нечистої сили і забаву. Я не засуджую цих людей, але й не вітаю», - пояснив священнослужитель.

«Я за відродження українських традицій, в яких люди теж можуть забавлятись. Наприклад, коляда. Можна переодягатись, в що хочеш, ходити, як хочеш і ходити, скільки хочеш днів, але чомусь вертепів в нас не так багато», - каже митрополит.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Яка різниця, в якій Церкві дитина похрещена? Хрестить не Патріархат! - митрополит Михаїл

«Ми раніше були при закритому суспільстві у Радянському союзі і в нас нічого не було. Казали, що і Бога, і сексу немає. Хоча було і те, і друге. А тепер все, що на противагу, є популярним. Те, що на заході, ми вважаємо модним, правильним», - резюмував очільник Волинської єпархії УПЦ КП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нова акція «Інвестора»: таунхауси можна придбати з відтермінуванням до 3 років
Наступна новина У луцькому парку «похазяйнували» вандали. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні