В Сєвєродонецьку тривають запеклі вуличні бої, - Міноборони

В Сєвєродонецьку тривають запеклі вуличні бої, - Міноборони
Сєвєродонецьк

В Сєвєродонецьку тривають запеклі вуличні бої. Ворог застосовує штурмову авіацію. Окупанти не рахують втрати, проте намагаються захопити якомога більше території.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, пише ТСН з посиланням на “Укрінформ”.

За його словами, “російські війська застосовують тактику часів Другої світової війни та основним здобутком вважають оточення українських військ і захоплення територій.

“Особливого значення ворог надає досягненню значної переваги в артилерії та бронетехніці, практично не застосовуючи маневри піхотою. Про це свідчить аналіз повідомлень, зокрема про хід бойових дій в міській забудові міста Сєвєродонецька, де тривають вуличні бої, командування ворога не рахується із втратами та намагається захопити якомога більше території України. Окупанти несуть значні втрати в піхотних підрозділах росгвардії та збройних сил росії і просуваються лише застосовуючи штурмову авіацію”, - розповів речник Міністерства оборони.

Читайте також: 110 діб війни: ситуація на Волинському та інших напрямках


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Попереду найскладніша зима для України. До чого варто готуватися
Наступна новина «Остерігатись треба завжди, але без паніки», – Погуляйко про загрозу з білорусі
Останні новини
Схожі новини