«Остерігатись треба завжди, але без паніки», – Погуляйко про загрозу з білорусі

«Остерігатись треба завжди, але без паніки»,  – Погуляйко про загрозу з білорусі
Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко

Голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко розповів про ситуацію на українсько-білоруському кордоні, 200 кілометрів якого межує з Волинню. 

Про ситуацію він розповів для каналу «ICTV».

Днями Юрій Погуляйко разом з прикордонниками вкотре обстежили кордон з білоруссю. В межах Волині – ситуація контрольована, але українські військові 24/7 напоготові. Укріплюють потенційно небезпечні ділянки кордону, продовжують тактичні тренування.

«Остерігатись треба завжди, але не панікувати. Наші хлопці готові до будь-яких сценаріїв, тому що «дав же Бог сусіда», – прокоментував начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко військові маневри білорусів поблизу кордону із нашою областю.

«І російські спецслужби, і російська армія почуваються там , як у себе вдома. Наскільки його (лукашенка) вистачить – ніхто не може сказати. Очевидно, якщо буде остаточний ультиматум від путіна, він здасться і цей наказ віддасть», – прокоментував пресофіцер 100-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Сергій Хомінський.

Білоруси знову продовжили військові навчання щонайменше до 18-го червня. Та наші армійці в повній боєготовності, кордон із сусідами непорушний.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Сєвєродонецьку тривають запеклі вуличні бої, - Міноборони
Наступна новина Луцький священник, який вийшов з московського патріархату, знову повернувся туди. Чому
Останні новини
Схожі новини