В центрі Луцька згоріла квартира в багатоповерхівці

В центрі Луцька згоріла квартира в багатоповерхівці

На вулиці Пушкіна у Луцьку сталася пожежа в одній із квартир багатоповерхового будинку. Займання у квартирі сталося орієнтовно о 12-й годині 10 листопада. На місці працювали рятувальники. Вогонь спалахнув у помешканні на першому поверсі.

Про це передає кореспондент Суспільного з місця події.

Рятувальників та швидку викликали сусіди, які помітили займання. Як розповів Суспільному начальник 25-ї пожежної частини Павло Угринович, через сильне задимлення з будинку довелося евакуювати усіх мешканців.

"В складі ланки подали ствол на гасіння. Вдалося швидко локалізувати і ліквідувати пожежу, але вигоріло дві кімнати помешкання", – розповів рятувальник.

Займання сталося в одній з житлових кімнат. Зі слів Павла Угриновича, ймовірно вогонь розповсюдився із зони, де розташовувався комп'ютер. 

У помешканні вогонь знищив усі речі домашнього вжитку. Як розповів один із мешканців будинку Валентин Голюк, у полум'ї ймовірно загинув кіт власників квартири.

Причину пожежі наразі встановлюють.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинській інфекційній лікарні з ковідом перебуває 15 дітей. Найменшому пацієнту – 8 днів
Наступна новина Пункт пропуску «Ягодин» будуть розбудовувати
Останні новини
Схожі новини