В Україні для 25- і 45-річних змінюються строки вклеювання фото у паспорт

В Україні для 25- і 45-річних змінюються строки вклеювання фото у паспорт

Відновлюються строки для вклеювання фотографій у паспорт-книжечку при досягненні особою 25-ти чи 45-ти років. Про важливі зміни розповіла «Першому» речниця управління Державної міграційної служби в області Наталія Левчук.

За інформацією фахівчині, в Україні змінюються строки вклеювання фото у паспорт при досягненні 25-ти і 45-ти років через скасування карантину, що зробив своїм рішенням Уряд 1 липня 2023 року.

Відповідно, відновлюються строки для вклеювання фотографій у паспорт-книжечку при досягненні особою 25-літнього чи 45-річного віку. Якщо людині виповнилося 25 чи 45 років у період з 13 лютого 2020 року по 24 січня 2022 року, їй необхідно вклеїти фото у паспорт до 1 серпня 2023 року. 

Якщо фотокартку не буде вклеєно, паспорт підлягає обміну на id-картку.

В УДМС у Волинській області просять якнайшвидше уважно перевірити свої паспортні документи. За необхідності отримання додаткової інформації треба звернутися у будь-який підрозділ ДМС чи ЦНАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Незвичайні будинки столиці, які ви не зустрінете більше ніде: гід від популярного сайту «Мій Київ»
Наступна новина Україна повернула з полону 45 своїх захисників і двох дітей
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні