В Україні готуються до адаптивного карантину. За яких умов вводитимуть «червону» зону

В Україні готуються до адаптивного карантину. За яких умов вводитимуть «червону» зону

В Україні готуються до введення адаптивного карантину, під час якого «червону зону» за потреби будуть вводити окремим рішенням.

Про це 8 лютого заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на селекторній нараді у президента, пише ТСН.

«Червону зону» вводитимуть лише тоді, коли кількість госпіталізованих за сім днів збільшиться на понад 50% або буде понад 65% заповнених лікарняних ліжок з підведеним киснем. 

«Адаптивний карантин буде складатися з «зеленої», «жовтої», «помаранчевої зони», і за окремим рішенням можуть встановлюватися «червоні зони», – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні подовжать карантин до 30 квітня, і скоріш за все, це – не кінцевий термін.

Раніше Кабінет Міністрів допустив можливість повернення в Україні моделі поділу на зони карантину. Епідеміологічна ситуація нібито дозволяє повернутись до моделі адаптивного карантину, коли в регіонах будуть встановлюватися різні рівні епідеміологічної безпеки: зелений, жовтий, помаранчевий або червоний. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У квартирі в центрі Луцька стався вибух
Наступна новина Вибуху не було, – газовики про інцидент у квартирі в центрі Луцька
Останні новини
Схожі новини