В Україні мобільних абонентів більше, ніж населення

В Україні мобільних абонентів більше, ніж населення
Джерело фото: Укрінформ

Держстат опублікував дані про кількість абонентів телефонного зв'язку в Україні. Їх виявилося на третину більше, ніж усього дорослого дієздатного населення.

Про це повідомляє УНН.

44,83 мільйона - населення України за минулий рік. Причому ця цифра враховує і жителів похилого віку разом з немовлятами, жителями тимчасово окупованих Криму і ОРДЛО. У 2013-му році нас було 45,426 млн чоловік. 

Абонентів же мобільного зв'язку налічується на сьогодні 54 682 800 - майже на десять мільйонів більше. Головна причина – більшість мобільних операторів пропонує безкоштовний зв'язок всередині власної мережі, і користувачі, як правило, мають кілька карток від різних операторів. Три трубки або одна на три картки – справа смаку. 

Зовсім інша картина з кількістю абонентів Інтернет – їх удвічі менше, ніж населення – 26 014 900 осіб. Серед них переважна більшість – 25 175 000 – становлять абоненти «з наданням широкосмугового доступу». Простіше кажучи – володарі смартфонів і іншої техніки. Практично половина власників карток мобільного зв'язку. У меншості – абоненти Інтернет в сільській місцевості, їх на всю Україну всього 631 700 осіб. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни «атакують» електронні шахраї. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 8 грудня
Останні новини
Схожі новини