Волиняни «атакують» електронні шахраї. ВІДЕО

Волиняни «атакують» електронні шахраї. ВІДЕО
Народна правда

На Волині шахраї видурюють у людей гроші. Для цього розсилають смс-повідомлення з інформацією про виграш авто чи блокування банківських карток. Правоохоронці кажуть, що розслідувати такі правопорушення важко.

Про це – у сюжеті Суспільного Волині.

«Декілька днів тому мені та моєму татові прийшло повідомлення на телефон, що ми виграли автомобіль. Хоча ні в якому розіграші ми участь не брали. І написали два номери. Зрозуміло, що це якесь шахрайство. Вирішили з татом подзвонити. Сказали, що потрібно сплатити податок, після чого ми можемо забрати автомобіль», – розповідає Ольга.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині почастішали шахрайства за схемою «вам телефонують із банку»

«Оперативним шляхом встановили, що ці особи працюють на території Харківської області», – прокоментував заступник начальника управління кіберзлочинів  вобласті Василь Сірацький.

За його словами, вирахувати зловмисників дуже важко.

Деталі – у сюжеті.

 
Електронне шахрайство

На Волині шахраї видурюють у людей гроші, розповів кіберполіцейський Василь Сірацький. Каже: для цього розсилають смс-повідомлення з інформацією про виграш авто чи блокування банківських карток. З його слів, розслідувати такі правопорушення важко.

Posted by UA: Волинь on Friday, 7 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Виконавиця ролі Лесі Українки у фільмі грузинської режисерки збирається на Волинь. ВІДЕО
Наступна новина В Україні мобільних абонентів більше, ніж населення
Останні новини
Схожі новини