В Україні оновили карантинні зони. Луцьк — у жовтій

В Україні оновили карантинні зони. Луцьк — у жовтій
Фото ілюстративне

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій визначила нове епідемічне зонування. 

Про це в своєму Телеграм-каналі написав міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов, пише Укрінформ.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 14 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування. Місто Київ потрапило до помаранчевої зони", - написав Немчінов.

Луцьк опинився у жовтій зоні, а Луцький район – у помаранчевій. Також до помаранчево карантинної зони віднесли Ківерцівський та Маневицькій райони. Усі інші міста та райони Волині – у жовтій зоні. 

До слова, у жовтій зоні (+ обмеження зеленої), забороняється: відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово.

Помаранчева зона (+ обмеження жовтої), забороняється: діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час; планові госпіталізації в лікарнях; спортзали, фітнес-центри, заклади культури; прийом нових змін в дитячі табори; обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 квадратних метрів та не більше 100 людей.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Народні депутати хочуть врегулювати вигул тварин
Наступна новина В Луцьку відкрили 12-й спортивний майданчик
Останні новини
Схожі новини