В Луцьку відкрили 12-й спортивний майданчик

В Луцьку відкрили 12-й спортивний майданчик

У Луцьку відбулось урочисте відкриття чергового нового спортивного майданчика із поліуретановим покриттям, що розташований у дворі на проспекті Соборності, 25б.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

«Чудово, що сьогодні ми можемо відкрити цей майданчик. Колись тут був старий спортивний майданчик, і напевно ті люди, які сьогодні вже стали дорослими, багато років тому займалися тут. Тепер вже їх діти проводитимуть тут свій час, своє дозвілля, займатися спортом, знайомитися із новими друзями.

Щонеділі спеціалісти нашого комунального закладу «Спорт для всіх» проводитимуть тут зарядку для усіх бажаючих. Я хочу побажати, аби кожен з вас проводив тут свій час з користю, оздоровлювався та набирався позитивних емоцій», - привітав присутніх Ігор Поліщук.

«Луцька міська рада робить все для того, щоб долучити молодь до занять спортом. Хочу подякувати нашим професійним баскетболістам, що долучилися сьогодні до відкриття майданчику та організації різноманітних активностей для дітей», - додав Костянтин Петрочук.

Окрім того, представники міської влади подарували голові тутешнього ОСББ спортивний інвентар для гри у футбол, волейбол, баскетбол.

Потому діти взяли участь у різноманітних спортивних заходах, організованих тут працівниками департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, та ознайомились із можливостями спортивного майданчику.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні оновили карантинні зони. Луцьк — у жовтій
Наступна новина На Волині знімають фільм «Шлях поколінь». Він про боротьбу українського народу
Останні новини
Схожі новини