В Україні з'явилася нова партія. Її очолив Палиця

В Україні з'явилася нова партія. Її очолив Палиця

В Україні утворилася нова політична партія – «За майбутнє». Вона з’явилася на базі однойменної депутатської групи. Партію очолив народний депутат, ексголова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Установчий з’їзд нової політичної сили відбувся 20 травня, повідомляють її на сторінці у фейсбуці.

Виступаючи на з’їзді, Ігор Палиця наголосив: «За майбутнє» об’єднала людей з історіями власного успіху в господарюванні та управлінні. Депутати-мажоритарники, які входять до однойменної групи «За майбутнє» у Верховній Раді, представляють інтереси понад 4,5 млн виборців.

Дату проведення з’їзду, кажуть, вибрали символічно: рік тому Україна отримала нового президента, на якого суспільство покладало великі надії.

«Ми рік чекали змін на краще – на поліпшення життя людей, на покращення бізнес-клімату, на наведення ладу в правоохоронній системі. Але пройшов рік, а змін на краще ми не побачили. Як депутати-мажоритарники ми несемо відповідальність перед своїми виборцями, знаємо їхні проблеми і захищаємо. Тому йтимемо на місцеві вибори й будемо працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони – господарі на своїй землі», – наголосив Ігор Палиця.

У партії «За майбутнє» заявляють, що ставлять за мету об’єднання України і українців.

«Ми переконані, що не можна ділити людей на «лівих» і «правих», треба консолідувати суспільство. Партія відкрита до співпраці з представниками різних напрямків і політичних поглядів. У нашій групі – депутати як із різних політичних сил, так і безпартійні. Ми маємо багато законопроєктів, які стосуються подолання глибокої кризи в економіці й промисловості, але ні попередній, ні нинішній уряд не дослухаються до думок професіоналів», – прокоментував співголова депутатської групи «За майбутнє» у Верховній Раді Тарас Батенко.

Нагадаємо, депутатська група «За майбутнє» була створена 29 серпня 2019 року.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Старому ринку проводять демонтаж трьох контейнерів
Наступна новина Коронавірус в Україні. Майже 500 нових випадків зараження
Останні новини
Схожі новини