В Україну не пустили заражені цитрусові

В Україну не пустили заражені цитрусові
Фото: pngtree.com

В Україну не змогли ввезти велику партію цитрусових з Єгипту і Туреччини через те, що продукція була заражена личинками середземноморської плодової мухи.

Партія заражених мандаринів вагою в 17,3 тонни прибула в одеський порт Чорноморськ з Туреччини, – пише Кореспондент.net.

А другу партію зараженого товару не пропустили в Україну в відділі митного оформлення поста Західний в Київській області. Це виявилися 22,3 тонни єгипетських апельсинів.

Заражені вантажі затримані, до них будуть застосовані фітосанітарні заходи відповідно до чинного законодавства. З метою недопущення подібних випадків в країни-експортери - Туреччину і Єгипет - будуть направлені повідомлення про невідповідність вантажів фітосанітарним вимогам України.

Раніше в київському аеропорту Бориспіль прикордонники і співробітники фіскальної служби виявили в іноземця партію екзотичних фруктів з Таїланду. Правоохоронці попередньо оцінили незадекларовані фрукти на суму понад 100 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 23 січня
Наступна новина У Британії будівельник в'їхав на екскаваторі у готель, бо йому не виплатили зарплату
Останні новини
Схожі новини