В Устилузі будують об’їзну дорогу до кордону

В Устилузі будують об’їзну дорогу до кордону
Джерело фото: Буг

У м. Устилуг на Волині, що розташоване на кордоні з Польщею, будуть об’їзну дорогу.

Роботи тривають, а завершити їх планують у вересні цього року,  пише «Буг».

Через місто Устилуг проходить дорога, що веде безпосередньо до митного посту «Устилуг-Зосин» на кордоні з РП. А тому населений пункт потерпає він постійного потоку транспорту.

Наразі триває будівництво об’їзної дороги. За словами начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака, відрізок є досить складним у будівництві і однією з проблем є нестача землі та породи для вкладання основи. Фірма, яка проводить роботи, місцями повинна робити насип ґрунту до 8 метрів щоб вирівняти поздовжній профіль дорожнього полотна.

В Устилузі проведуть ремонт відрізку завдовжки у 2,5 кілометри, який вартує 36 мільйонів гривень. Роботи планують завершити до вересня.

Довідково.  Роботи на ділянці дороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, що проходить до міжнародного КПП «Устилуг-Зосін» в об’їзд міста Устилуг, були заморожені у 2002 році й  відновлені цьогоріч. Автомобільна дорога Н-22, що є під’їзною до цього КПП, проходить центральними вулицями міста і в його забудованій частині становить близько 2 км.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Позитивно та з надією на зміни», - Юлія Риковська про нове призначення Максима Нефьодова
Наступна новина Як змілів Світязь. П'ять вражаючих світлин
Останні новини
Схожі новини